Miért jelent biztonságot Önnek az E&V Kft. által készített árajánlat?

Egy építési projekt számos kockázattal jár. Egy körültekintően elkészített műszaki szempontból részletes árajánlattal az építés:

  • költségkereten belül
  • az elképzeléseinek megfelelően
  • kellemetlen meglepetésektől mentesen

valósulhat meg. 

Mi pontosan ezt nyújtjuk Önnek az általunk készített árajánlattal.

Egy ilyen, biztonságot nyújtó árajánlathoz azonban szakembereink számos munkaórája szükséges, ezért a részletes árajánlatot csakis külön díjazás ellenében készítünk - amely díjat a kivitelezési munkák megrendelése esetén levonjuk a vállalkozói díjból. Ismerje meg az árajánlat készítés folyamatát videónkból:

 
 

Az árajánlat adás lépései:

  1. Személyes konzultáció, ahol partnerünkkel átbeszéljük az elképzeléseit, megismerjük a terveket és a hozzá kapcsolódó elvárásokat.
  2. Ezt követően kiszámítjuk az árajánlat elkészítésének díjazását. 
  3. A díjazás elfogadása után elkezdjük a részletes műszaki felmérést, melyet képzett szakembereink végeznek, hogy feltárjuk az esetleges hibákat, vagy megoldásokat, amelyek később problémát okoznának. Amennyiben szükséges, javaslatokat teszünk ezek áthidalására
  4. A javaslataink egyeztetését követően műszaki és gazdasági javaslatokat teszünk a kivitelezésre. 
  5. Végül egy személyes találkozó keretében, vagy  e-mailben részletesen kiértékelve átadjuk az árajánlatot

Minden folyamatnál elsődleges a transzparencia, és hogy a tényeket megismertessük partnereinkkel, ő pedig ezek alapján megalapozott döntéseket hozhasson. 

Kerülje el a kellemetlen meglepetéseket a kiszámíthatóan felépülő, tervezhető, rejtett költségek nélküli árajánlatunkkal - hívjon minket a +36 74 506 881 telefonszámon!

Cégünk üzletfilozófiája a tisztességes, tényeken alapuló minőségi szolgáltatás. Ezt tartjuk szem előtt a munkánk minden folyamatában, így az árajánlat adásnál is.