Kockáztatna fölöslegesen? Önnek biztonságos megoldás kell!

Olyan állványozási rendszert biztosít Önnek, amely 100 éves gyártási és fejlesztői tudás, tapasztalat eredményeként készült. Állványaink precízek, biztonságosak, és a gyors felépítésnek és variálhatóságnak köszönhetően pénzt is megtakarítanak Önnek.

Ha átgondoljuk, világosan, hogy „az építési baleset nem egy építési vállalkozó magánügye. Az kihat a munkavállalóra, az építtetőre és rajta keresztül a műszaki ellenőrre is, sőt harmadik személynek is okozhat dologi vagy vagyoni kárt, személyi sérülést, esetleg halált. Az építtetőnek, túl a kivitelezési határidőcsúszáson és az épületéhez kapcsolódó negatív híreken – nem biztos, hogy jó reklám egy épület esetén, ha mindenkinek az jut az eszébe, hogy ott milyen nagy „balhé” volt valamikor –, az sem jelenthet megnyugvást, hogy a kivitelező úgyis fizet. A kártérítés bizonytalan is lehet. Ha peres útra terelődik a dolog, akkor az több évig is elhúzódhat, közben a felelős fizetésképtelenné vagy korlátozottan fizetőképessé válhat, anyagilag tönkre is mehet.”

Cégünk kifogástalan minőségű acél állványokat biztosít szakmai elkötelezettséggel és körültekintően felépítve, hogy Ön az építkezés többi részével törődhessen.